Cine este DENTALDEL?

Cabinetul DENTALDEL vă întâmpină cu servicii medicale stomatologice complexe, într-un mediu plăcut, relaxant și dotat din punct de vedere al tehnologiei folosite.

Serviciile noastre acoperă majoritatea operațiunilor dentare și suntem pregătiți pentru multe tipuri de intervenții, atât simple cât și complexe. Gășiți alăturat specializările fiecăreia dintre noi și ne punem toate cunoștințele în slujba dvs.

15 ani de la înființarea cabinetului

În cabinetul stomatologic DENTALDEL, la întâlnirea cu medicul stomatolog, pacientul beneficiază de consultație și consultanță în privința alegerii celei mai corecte și eficiente metode de tratament. Planurile de tratament se fac pe termen scurt, mediu și lung și vă asigurăm de toată implicarea noastră în a respecta programările, bugetele și nu în ultimul rând, sănătatea danturii dvs.

Serviciile oferite de Cabinetul DENTALDEL acoperă majoritatea intervențiilor din medicina dentară. Echipa cabinetului stomatologic se pregătesc în mod continuu pentru a fi la curent cu noile metode de tratament și intervenție.

PASIUNEA
înainte de toate!

Pentru a fi cei mai buni trebuie să muncim, să ne perfecționăm și să ținem cont de opinia pacientului! Dacă nu ne-ar face plăcere, nu am face acest lucru cu pasiune și entuziasm, astfel încât să putem ajunge la excelență.
Totodată, din dorința de a satisface cât mai bine cerințele dumneavoastră și de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre, vă rugăm să ne acordați puțin din timpul dumneavoastră pentru a ne transmite un mesaj  AICI.

Echipa cabinetului DENTALDEL